Jeśli szukasz interesujących Cię studiów podyplomowych skorzystaj z poniżych możliwości:
Oferta studiów jest skierowana do osób posiadających wykształcenie wyższe magisterskie lub zawodowe (zarówno stopień licencjata jak i inżyniera), pracujących bądź poszukujących pracy w branży gastronomicznej i spożywczej. Cel studiów: Przygotowanie absolwentów do praktycznego wdrażania systemów jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności zgodnie z wymaganiami prawnymi oraz pełnienia funkcji menedżera i audytora jakości oraz negocjatora z innymi jednostkami kontrolnymi i produkcyjnymi. Zajęcia prowadzą Pracownicy Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie oraz Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie. Kadra dydaktyczna to eksperci z dziedziny zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności m.in. prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska, prof. dr hab. Zbigniew Dolatowski.
2 semestry / 160 godzin
Szczegółowe informacja na uczelni