Jeśli szukasz interesujących Cię studiów podyplomowych skorzystaj z poniżych możliwości:
Celem studiów jest zapoznanie słuchaczy z zagadnieniami dotyczącymi jakości i bezpieczeństwa produktów żywnościowych. Zajęcia będą prowadzone przez pracowników SGGW. W ramach studiów podyplomowych zorganizowane będzie szkolenie z podstaw systemu HACCP, które przeprowadzi zewnętrzna firma. Czas trwania: I rok (II semestry), czas trwania studiów: 01.03.2016 – 28.02.2017 Ogólna liczba punktów ECTS: 60 Ogólna liczba zajęć dydaktycznych: 219 Zajęcia będą realizowane zgodnie z uchwalonym planem studiów i przypisanymi poszczególnym modułom punktom ECTS oraz sylabusami, zawierającymi informację dotyczącą sposobu weryfikacji zakładanych efektów kształcenia. Opłata za studia (za 2 semestry) wynosi 6000 zł od osoby. Nabór trwa do 11.03.2016 roku. Podstawą przyjęcia na studia podyplomowe jest zgłoszenie i złożenie odpowiednich dokumentów do Kierownika Studiów, w przypadku przekroczenia limitu miejsc przewidzianych na studiach z kandydatami zostanie przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna.
2 semestry
Szczegółowe informacja na uczelni