Jeśli szukasz interesujących Cię studiów podyplomowych skorzystaj z poniżych możliwości:
ADRESACI Osoby, które ukończyły studia wyższe I stopnia ABSOLWENT Studia „Praktyczne zarządzanie placówkami żywienia zbiorowego i hotelami – nowoczesny manager” dedykowane jest dla osób pragnących zdobywać, jak również rozwijać, swoje kompetencje z zakresu zarządzania w obiektach noclegowych i w gastronomii. Absolwent posiada wszechstronną wiedzę i umiejętności praktyczne z zakresu prawa, ekonomii i finansów, niezbędnych do zarządzania w hotelarstwie i gastronomii. Szerokie kompetencje z obszaru organizacji i administrowania pozwalają absolwentowi na sprawne działanie na gruncie zawodowym. Gruntowne przygotowanie merytoryczne i praktyczne, pod okiem doświadczonych przedstawicieli praktyki, pozwalają obejmować stanowiska managerskie i kierownicze, gwarantując sprawne zarządzanie operacyjne obiektem noclegowym i placówką żywienia zbiorowego.
3 semestry / 305 godzin
Szczegółowe informacja na uczelni